Nakon 15 godina od otvaranja prvog restorana u Zagrebu, brojnih priznanja i, ono najvažnije, iznimno kvalitetne hrane, restoran japanske hrane Takenoko preselio je na novu lokaciju. Još bliže samom centru, na adresi Masarykova 22, dugogodišnji chef Motohiko Mochizuki zajedno s Mariom Obrovcem gostima nudi jela spravljena od najkvalitetnijih namirnica i diže već visoko postavljenu ljestvicu na novu razinu.
Osim prostora, uvedeni su i noviteti na jelovniku, pa ćete od sada u Takenoku moći pojesti popularnu i vrlo traženu uni-ikru morskog ježa, wagy beff, ramen juhu i druga jela izvorne japanske kuhinje. Novitet je također i koktel Old fashion Takenoko u kojem se nalazi japanski viski star 15 godina.
Novi prostor Takenoka odiše sofisticiranošću i stilom, pa ne isključujemo mogućnost da upravo Masarykova 22 postane novo najdraže odredište zaljubljenika u okuse egzotične kuhinje.