Intervju Hrvoje Kroflin o karijeri, kolegama, domaćoj modernoj kuhinji i - soli Chef Hrvoje Kroflin dugi je niz godina radio na brušenju svog gastronomskog puta, a onda je, nakon što je svoje sposobn… Špajza
U Zagrebu Prvi dan proljeća, prvi roštilj i prvi R'n'B Weekend - evo što nas čeka! Najbolje od hrvatske gastronomije, pića i kave na jednom mjestu! Prvi Restaurants & Bars Weekend festival, novo izdanje… Najave
Ovog proljeća! R'n'B weekend: Zagreb postaje centar svijeta za sve hedoniste Sasvim novi koncept festivala okupit će na jednom mjestu hrvatski «best of» ugostiteljske i gastronomske scene koji će … Najave
Istražili smo! Sourdough - sve što trebate znati o ljubavi između kruha i upornog pojedinca Trend pripreme kruha od kiselog tijesta ili, jednostavnije, sourdough kruha, napokon je stigao i na našu gastronomsku s… Špajza
Gastro.hr Viña San Juan, 2012. La Mancha je najveća vinska regija u Španjolskoj te se prostire na gotovo 300 000 hektara s proizvodnjom od 100 milijun… Špajza
Gastro.hr Mihalj, Graševina 2011. Kada sam prvi put probao graševinu Branka Mihalja iz berbe 2008. znao sam da tako dobro vino nije plod slučajnosti već … Špajza