Dobro je znati U sladoled dodaj ljuti umak i poludjet ćeš od sreće! Već znamo da se ljuti umaci savršeno slažu s pilećim krilcima, ali su i fantastičan dodatak manje očitim grickalicama i… Špajza
obavezno isprobaj Pečena pileća prsa za obožavatelje ljutkaste hrane Za ručak se počasti izvrsnom (i ljutkastom) piletinom... Recepti
MLJAC! Pržena cvjetača: Grickalica ili večera? Ili možda oboje... Ovo je definitivno jedan od ukusnijih načina pripreme cvjetače. Recepti
Začinjeno s ljubavlju Oprez, vruće! Domaći slatko-ljuti umak "Zadnjih nekoliko objava su nešto kao savjeti i recepti za spremanje zimnice a bome i nekoliko sljedećih će biti u isto… Kolumne
Volite ljuto? Dvije sjajne vijesti za ljubitelje ljutine! U sljedećih deset dana možete sudjelovati u natjecanju u kojem jedete burgere i najljuće papričice svijeta, kao i uživa… Najave
OBAVEZNO ISPROBAJTE Jelo za utjehu: Cvjetača sa sirom Brzinski ručak koji ekspresno ubija loše raspoloženje. Recepti
KOLUMNA Ljutoteka Vinkovci - nova linija ljutih umaka i ajvara Ljubitelji ljutog, pripremite se za nove i neobične okuse iz Ljutoteke. Kolumne
OPASAN RAZGOVOR Ljuti intervjui Seana Evansa Pogledajte kako poznati odgovaraju na pitanja i usput testiraju svoju izdržljivost. Špajza
samo ljuto! TABASCO® – najomiljeniji ljuti umak od paprike na svijetu 1865. godine, Edmund McIlhenny počeo je pripremati umak od paprike. Dalje je sve - legenda... Najave
Slavonska krv Zaljuti se Slavonijo - novi brend ljutila za jelo! Svi znamo sve o fantastičnim proizvodima brenda Volim ljuto iz Igrišća u pitoresknom Zagorju. Široke narodne mase upozn… Kolumne
Oprez, ljuto! Slatko ljuti pileći medaljoni za prste polizati Zaboravite na kupovne pileće medaljone, najbolje ćete pripremiti kod kuće uz pomoću samo nekoliko sastojaka Recepti
Pečeee! Dnevnik jednog ljutomana – ljuta groznica Jeste li razmišljali zašto brand Volim Ljuto ima u ponudi preko 40 različitih ljutih proizvoda? Pričao bih o drugim bra… Kolumne
Gastro.hr Sriracha - hit umak za ljubitelje ljutog Ljubitelji ljutog okusa pozor! Ako još niste svakako se raspitajte o umaku koji se krije iza naziva "sriracha" ili u ža…