neobično i jako ukusno Sve što trebaš znati o listu vinove loze... ako kuhaš! Od sarmi,preko japraka ili dolmi do suvremenijih jela, listovi vinove loze dodat će dubinu okusa raznim kulinarskim kre… Špajza
Za zimu... Japrak: Sarma može biti još ukusnija! Postoji puno načina za pripremu finih, turskih sarmi, a jedan od njih je i japrak - sarma u listu vinove loze Recepti
Gastro.hr Unatoč hladnoći, odlična atmosfera na drugom zagrebačkom Wine & Musicu Drugo Wine & Music kušanje vina i delicija u organizaciji tvrtke Eno expert održalo se 22. listopada 2016. na terasi ca… Špajza
Gastro.hr Jakončič vina osvojila jackpot na Decanter World Wine Awards! Slovenski vinar Aljoša Jakončič osvojio dvije zlatne medalje i platinasto priznanje na ovogodišnjem Decanter World Wine…
Gastro.hr Šesta godina Akademije vina Bakhova sina: Istine o vinu Ne slušaj me, mala, jer ćeš čuti što ne želim reći i nije istina... Sve je to od lošeg vina! Kolumne
Gastro.hr Treći razred Srednje škole vina Bakhova sina: Klima Da živimo oko ekvatora, lozu bi uzgajali, kad bi se to tamo moglo, na ravnici. Da smo u umjerenom pojasu južne Zemljine… Špajza
jelo od mesa Slatko-slane sarme Sarmak znači motati, umotavati, a u ovom je slučaju nadjev koji se umotava u listove vinove loze slatko-slanog okusa Recepti