Najave 24. siječnja 2024.

Boogie Lab otvara se u New Yorku! I traže nove ljude!

Boogie Lab
Karlo Vulin, Boogie Lab foto: Boogie Lab
gastro postao gastro.24sata.hr
Boogie Lab, nakon što je osvojio Zagrepčane i njihove goste, širi se i na Ameriku te ove godine tamo planiraju otvoriti čak tri lokacije

Nakon nepunih godinu dana poslovanja redovi za Boogie Lab u Parku Kneževa i dalje se ne smanjuju. Instant uspjeh u prvih par mjeseci ih je kako kažu ozbiljno uzdrmao i trebalo im je nešto vremena da se preslože i žestoko odgovore. “Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas“, poručuju iz Boogie Laba.

Ovaj inovativan koncept prepoznat je ne samo od domaće publike već i izvan granica. Tako najavljuju svoje prve lokale van Hrvatske, a radi se ni više ni manje nego o New Yorku! “Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York", poručuju iz Boogie Laba.

 

BoogieLab Možda vas zanima... Boogie osvojio posjetitelje najvećeg sajma hrane! Najave

 

Boogie Lab osvaja Ameriku

“Zajedno s našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku - Boogie Lab USA. Jedan od najpoznatijih restorana iz njihovog velikog portfolia je Delmonicos, ikona restoranske scene u New Yorku čija tradicija datira još iz davne 1827. godine. Tu su zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a nama najzanimljiviji gost je naš legendarni Nikola Tesla te nam je iznimna čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica.

Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab

Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico's imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a s Boogie Labom imamo plan otvoriti 3 lokacije do kraja ove godine.

U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal!“, otkrivaju iz Boogie Laba.

Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab

Značajno proširuju tim

Ovim putem objavljuju i veliki natječaj za sve već spomenuto. Naime, Boogie Lab i Kroštula imaju više od 150 zaposlenika, a trenutno šire tim za nekoliko desetaka novih članova. Ako volite dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica vi ste prava osoba za Boogie tim.

“Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele.

 

Boogie Lab Možda vas zanima... Boogie Lab s menija izbacio losos i avokado, poslužuju samo lokalne namirnice! Najave

 

Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo!", kazao je Karlo Vulin, pokretač Boogie Laba.

Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab

Veliki planovi

Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i u velikoj kampanji upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih radnih mjesta, prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku.

Kako su neki od projekata i izvan Hrvatske, ovo je sigurno prilika svim nadarenim ljudima željnim usvajanja novih znanja da iskoriste priliku i uče u društvu najboljih.

Za nove poslove može se prijaviti na mail karijera@boogiebakery.com ili putem oglasa za posao na portalu Moj posao

Boogie Lab | Author: Boogie Lab Boogie Lab foto: Boogie Lab

 

Boogie Lab Možda vas zanima... Otvorio se Boogie Lab, kušali smo sva tri menija Recenzije Boogie Lab Možda vas zanima... Jesensko obilje stiglo je na meni Boogie Laba Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.