Nakon nepunih godinu dana poslovanja redovi za Boogie Lab u Parku Kneževa i dalje se ne smanjuju. Instant uspjeh u prvih par mjeseci ih je kako kažu ozbiljno uzdrmao i trebalo im je nešto vremena da se preslože i žestoko odgovore. “Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas“, poručuju iz Boogie Laba.
Ovaj inovativan koncept prepoznat je ne samo od domaće publike već i izvan granica. Tako najavljuju svoje prve lokale van Hrvatske, a radi se ni više ni manje nego o New Yorku! “Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York", poručuju iz Boogie Laba.
Boogie Lab osvaja Ameriku
“Zajedno s našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku - Boogie Lab USA. Jedan od najpoznatijih restorana iz njihovog velikog portfolia je Delmonicos, ikona restoranske scene u New Yorku čija tradicija datira još iz davne 1827. godine. Tu su zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a nama najzanimljiviji gost je naš legendarni Nikola Tesla te nam je iznimna čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica.
Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico's imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a s Boogie Labom imamo plan otvoriti 3 lokacije do kraja ove godine.
U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal!“, otkrivaju iz Boogie Laba.
Značajno proširuju tim
Ovim putem objavljuju i veliki natječaj za sve već spomenuto. Naime, Boogie Lab i Kroštula imaju više od 150 zaposlenika, a trenutno šire tim za nekoliko desetaka novih članova. Ako volite dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica vi ste prava osoba za Boogie tim.
“Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele.
Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo!", kazao je Karlo Vulin, pokretač Boogie Laba.
Veliki planovi
Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i u velikoj kampanji upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih radnih mjesta, prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku.
Kako su neki od projekata i izvan Hrvatske, ovo je sigurno prilika svim nadarenim ljudima željnim usvajanja novih znanja da iskoriste priliku i uče u društvu najboljih.
Za nove poslove može se prijaviti na mail karijera@boogiebakery.com ili putem oglasa za posao na portalu Moj posao.