Najave 15. rujna 2017.

Burgermanija na najjače na zagrebačkom Strossu!

foto: Goran KovaZg
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagreb Burger Festival powered by Heinz konačno je otvorio vrata obožavateljima burgera i drugih slasnih zalogaja

Sočni, mirisni i slasni hamburgeri od 14.9 do 24.9 „vladaju“ Strossmayerovim trgom. Zagreb Burger Festival powered by Heinz otvara svoja vrata, a burgersko carstvo želi dobrodošlicu svojim posjetiteljima radnim danima od 12 sati, a subotom i nedjeljom od 10 ujutro.

 

Hamburger Možda vas zanima... Top 10 najboljih hrvatskih hamburgera Špajza

 

Dvanaest burger barova iz Zagreba, Fažane, Pule, Dubrovnika i Splita (RougeMarin, Submarine, 50 A Burger&Champagne bar, Špiro, Factory burger, Maredo, Kitchen&Grill Plac, Green Point, Toto's burger bar, Arboretum Pub, Mason burgers&staff i Barba) uselilo je u svoje kućice.

 | Author: Goran KovaZg foto: Goran KovaZg

Pripremaju razne, neobične kombinacije okusa, spravljene s prvoklasnim domaćim mesom, domaćim povrćem, ukusnim umacima i sjajnim pecivima, a okuse burgera možete dodatno obogatiti jako ukusnim Heinz kečapima.

 

hamburger Možda vas zanima... Pozor: Imamo recept za najsočniji hamburger Recepti

 

Ako ne volite meso čekaju vas burgeri od hobotnica, srdela i kozica, a vegetarijancima će svoj novi „green burger“ predstaviti vege bar. Hrskave krumpiriće ćete, osim na burger kućicama, pronaći i u posebnom McCain carstvu.

 | Author: Goran KovaZg foto: Goran KovaZg

Osim Burger Squarea, Festival je podijeljen na tri zone, Grill, Sweet i Kid's. U Grill zoni čeka vas najbolji roštilj u Svemiru - Big Green Egg i njegov mlađi brat - novi hrvatski brand mesa Slast&Mast, a možete i kupiti neki sočan komad u mesnici na kotačima. Jameson lounge bar spravlja šarene osvježavajuće cocktaile, koji se super kombiniraju uz grill. Sweet zona nudi slano&slatku kombinaciju, vino&pršut&sir, uz dodatak Tutačevih finih činkica. Klince očekujemo u dječjem carstvu - Kid's zoni, gdje Zagi Eventi za njih priprema puno iznenađenja, igara, baloniranja, face paintinga i mozgalica.

 | Author: Goran KovaZg foto: Goran KovaZg

Svratite i u Spice&Health District gdje vas čekaju Tvornica zdrave hrane s bogatom ponudom bezglutenske i veganske hrane, novootvorena Kredenca zdravlja s proizvodima malih hrvatskih proizvođača s mora i kopna, Spice Up - svijet indijskih začina, Harissa s ponudom raznih začina iz cijelog svijeta i Volim ljuto čiji će vam ljuti umaci izmamiti suzu na oko.

 | Author: Goran KovaZg foto: Goran KovaZg

U večernjim satima posebno će biti popularni naši barovi: Beefeater bar priprema kraljevske džinove ojačane Three Cents tonicima i dotjerane do savršenstva suhim začinima, u Havana cocktail baru će prštati strasti uz koktele od ruma, a Staropramen će, kao vjeran partner ponuditi najbolje zlatne pivske kapi iz Praga.


Staropramen | Author: Promo foto: Promo

Svake večeri od 20 sati uživajte u našem glazbenom programu, ludim kombinacijama jazza, funka, rocka, Rockabillyja, fusiona, 80'ih i Neo soula, a više o izvođačima pogledajte na: https://burgerfestival.hr/program/

Na Zagreb Burger Festival powered by Heinz možete doći sa stilom – na Tomislavovom trgu, Cvjetnom te kod garaže Langić čekaju vas brendirane Pedicab rikše koje vas po popularnim cijenama dovoze na Festival.

 

Možda vas zanima... Napravite savršena peciva za hamburgere Kolumne



Pratite nas na FB, a sve dodatne informacije potražite na web stranicama: www.burgerfestival.hr.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.