Najave 11. travnja 2023.

Chef Deni Srdoč u petak u Rijeci otvara bistro Hidden

U petak Deni Srdoč otvara svoj wine bistro Hidden u Rijeci
U petak chef Deni Srdoč otvara svoj wine bistro Hidden u Rijeci foto: Goran Kovačić/PIXSELL; Hidden Wine Bistro
gastro postao gastro.24sata.hr
Kako je i najavio prije nešto manje od dva mjeseca, chef Deni Srdoč iz restorana Nebo, ovog petka otvara wine bistro Hidden u središtu Rijeke. Svi se slažu - ovakvo mjesto Rijeci je baš nedostajalo!

Kako je i najavio prije dva mjeseca, chef Deni Srdoč ovog petka otvorit će svoj wine bistro Hidden u Rijeci. Svoja vrata ovaj novi riječki lokal otvara ovog peta u 17 sati, a najavljeno je i radno vrijeme – od utorka do subote od 12 do 23 sata, dok će Hidden nedjeljom i ponedjeljkom biti zatvoren.

Petak će uistinu biti naporan dan za chefa Srdoča - prvo ga u Rovinju, u sklopu Weekend Food Festivala čeka sudjelovanje u panelu o održivosti, a potom isti dan i otvorenje njegova bistroa, no poznavajući Denija, sve će teći kao podmazano.

 

Deni Srdoč Možda vas zanima... Chef Deni Srdoč otvara bistro u centru Rijeke! Najave

 

Kako je najavljeno, u Hiddenu će se kuhati nepretenciozna, ali kreativna bistro jela od sezonskih namirnica koje chefovi toga dana nabave na tržnici (chef Srdoč neće kuhati u Hiddenu, nego će samo biti vlasnik i mentor). Jela će se uparivati s vinima, kojih će se na njihovoj vinskoj listi naći oko 150 – iz Hrvatske i svijeta. Zanimljivo, butelje vina moći će se kupovati i za van, po povoljnijim cijenama.

Cijelo vrijeme pazit će se na to da se namirnice iskoriste do kraja, a osim zero waste koncepta tu je i koncept od polja do stola u kojem će tim bistroa Hidden surađivati s lokalnim OPG-ovima.

Deni Srdoč, chef riječkog Neba i jedini domaći chef koji je na dva mjesta uspio osvojiti po jednu Michelinovu zvjezdicu, uz redovni posao u nagrađivanom fine dining restoranu smještenom na petom katu riječkog hotela Hilton Costabella, sada će se baviti i bistroom u središtu Rijeke i iako nema namjeru tamo kuhati, s Hiddenom Srdoč ima vrlo ambiciozne namjere. Iako će pratiti njihov rad, osoblje u kuhinji Hiddena imat će slobodu kreativnog izražavanja kroz svoja jela.

Namjera chefa Srdoča, koji je nedavno s riječkim Hiltonom produljio ugovor za Nebo na još pet godina, s pokretanjem ovog projekta jest ta da podigne standarde bistronomije u Rijeci kojoj nasušno nedostaje lokala takvog tipa kao i stvaranje nove generacije mladih kuhara punih svježih i ukusnih ideja.

Svoje mjesto u wine bistrou Hidden možeš rezervirati na telefon 051/424854, na mail info@hiddenwinebistro.com ili pak putem njihova profila na Instagramu.

 

Deni Srdoč Možda vas zanima... Slavni chefovi u Rovinju će pričati o održivosti, recenzijama, preživljavanju restorana... Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.