Kako je proljeće već u punom jeku, i dani su sve ljepši, ali i dulji. Što nam otvara mogućnost za provođenje više vremena vani, na otvorenom. A kada smo na vani, na svježem zraku, poželimo vani i jesti.
Stoga, ima li boljeg izbora od pripreme ručka za Uskrs od ručka vani, točnije, ručka s roštilja!
Razveselite ukućane pravom malom proljetnom gozbom, pa tako već s doručkom započnite svoju malu avanturu! Kuhana jaja, šunku, rotkvicu i hren poslužite na otvorenom.
A dok se uspavani ukućani još razbuđuju, krenite s mariniranjem mesa za roštilj.
Pronađite neke od sjajnih ideja i prijedloga kako napraviti najbolje meso s roštilja u nekim od naših članaka.
Također, slobodno na grill bacite i omiljeno povrće - poput tikvica, luka, paprike...
Sve začinite s malo soli i maslinova ulja i dopustite svom nepcu uživanje u pravoj blagdanskoj gozbi!
Ono što je svakako neizostavno, jest mladi luk kojeg obavezno mora biti uz jela uskrsnog menija.
Naravno, na grill možete baciti i koju ribu pa tako imati jedan senzacionalan i mješovit ručak. Za svakog ponešto...
Uživajte i ne zaboravite posjetiti najjači grill event ovog proljeća - u mesnim i inim grilanim delicijama možete do mile volje uživati na Zagreb Chill&Grill festivalu, koji okuplja najbolje gril-majstore na jednom mjestu.
Ulaz na festival bit će besplatan, a Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata). Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, Tabasco, Konzum i mnogi drugi...
Uskoro donosimo opširan program sva četiri dana sa svim detaljima!