Najave 16. svibnja 2017.

Osvojite pozivnicu za sjajnu Miele radionicu!

Badi
foto: Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
U suradnji s elitnim udruženjem Jeunes Restaurateurs, Miele Experience cetar u Zagrebu organizirao je morsko, svježe i neodoljivo ukusno druženje...

Zasigurno ste puno puta gledali kulinarske majstorije nekih od najboljih domaćih i svjetskih kuhara i pitali se kako im sve to uspijeva? Više se ne morate pitati već sve to možete doživjeti iz prve ruke – na Miele Masterclass radionici koju poznati brend kućanskih uređaja organizira u suradnji s elitnim udruženjem Jeunes Restaurateurs i to u Miele Experience centru (Buzinski prilaz 32) u srijedu, 17. svibnja od 17 do 20 sati.
 

Možda vas zanima... Novo "it" mjesto za ljubitelje uređaja koji život čine boljim Špajza


Na radionici će se predstaviti obiteljski restoran Badi iz ribarskog mjesta Lovrečica, blizu Umaga. Na JRE masterclassu restorana Badi, probat ćemo ono što je Badijeva filozofija – sirovo, morsko, svježe, preciznih okusa i pažljivo složenih tekstura, a domaćini radionice bit će chef Moris Damiani te Ivan Badurina, vlasnik i sommelier u restoranu Badi.
 

Badi | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Na meniju će se, između ostalog, naći i marinirane kozice na bisqueu od školjki i pjena od camparia, krekeri od parmezana i još mnogo vrhunski pripremljenih zalogaja.

 

Badi Možda vas zanima... C'mon everybody u Istru u restoran Badi! Recenzije

 

O JRE

1974. osnovana je udruga za mlade chefove, vlasnike restorana, po imenu Jeunes Restaurateurs (Mladi chefovi), a od tada do danas se razvila u jednu od elitnih asocijacija za visoku gastronomiju. Danas, Jeunes Restaurateurs (JRE) ima 340 chefova koji žive i rade u 16 europskih zemalja. Od 340 chefova njih 160 imaju Michelinove zvjezdice

 

Možda vas zanima... 14 JRE chefova u baroknom dvorcu Miljana Najave
 

JRE u zemljama diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, surađuje i s brojnim korporacijama čiji su brandovi prepoznati na svjetskoj razini. Među njima je i tvrtka Miele koja kroz svoje premium kućanske uređaje promovira visoku kvalitetu življenja, baš kao i JRE.

Stoga su Masterclass kulinarske radionice u suradnji s JRE Hrvatska odlična preporuka za sve željne upoznavanja s tajnama najboljih hrvatskih chefova i uživanja u vrhunskim zalogajima.

Uglavnom, skočite na naš Facebook, prijavite se na nagradnu igru, i sutra kuhamo zajedno!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.