Najave 16. prosinca 2016.

Uljepšaj (i olakšaj) blagdane sebi ili nekoj dragoj osobi

foto: Podravka
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripreme za blagdane se već naveliko počele. Mmmmmmm kako fino miriše... na božićne kolače? Upravo tako, nešto se fino peče u Dolcela kuhinji. Ako nemaš vještine u spravljanju kolača raznih oblika, okusa i veličina ili jednostavno za to nemaš dovoljno vremena, Dolcela će ti priskočiti u pomoć i uljepšati blagdane.

Osvoji Dolcela blagdanske kolače

Uljepšaj (i olakšaj) blagdane sebi ili iznenadi slatkim poklonom neku dragu osobu. Nominiraj priču na web stranici do 18. prosinca i objasni zašto ti ili osoba koju predlažeš zaslužuje nagradu. Nagrađujemo 10 najzanimljivijih priča koje će autoru ili predloženoj osobi učiniti blagdane još posebnijima – dostavom Dolcela blagdanskih kolača na kućni prag. 

 | Author: Podravka foto: Podravka

Slatki recepti uvijek pri ruci

Još jedno Dolcela iznenađenje čeka te nadohvat ruke – preuzmi slatku Dolcela aplikaciju na svoj mobitel u kojoj ćeš pronaći mnogo ideja i inspiracija za ove blagdane. Nađi "Slatke trenutke" – idealne recepte za svaku prigodu i svako društvo. Zabavu će ti pružiti tajni "slatki algoritmi" uz pomoć kojih ćeš uvijek znati koja slastica odgovara tom trenutku.

Za svako preuzimanje Dolcela aplikacije, Dolcela će pokloniti kolač u humanitarne svrhe. Humanitarno i zabavno! Što čekaš, preuzmi aplikaciju i potraži inspiraciju!

Za više informacija posjeti web stranicu http://www.podravka.hr/slatki-blagdani-svima/

Neka su slatki blagdani svima!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.