Najave 12. srpnja 2024.

Zvijezda "Američke pite" vodi novi Netflixov baking show

Netflix; Blue Ribbon Baking Championship
Jason Biggs i Sandra Lee u Netflixovu showu "Blue Ribbon Baking Championship"
foto: Netflix
Netflix donosi novi natjecateljski kulinarski show "Blue Ribbon Baking Championship" koji će voditi glumac Jason Biggs i chefica Sandra Lee. Kako najavljuju, bit će jako emotivno i dramatično

Chefica Sandra Lee i glumac Jason Biggs vodit će novi Netflixov kulinarski show koji na vodeći streaming servis stiže 9. kolovoza. Natjecateljski kulinarski show "Blue Ribbon Baking Championship" na Netflix dovodi 10 pekara i slastičara koji se natječu po sajmovima diljem SAD-a, a u ovoj emisiji netko od njih osvojit će prestižnu plavu vrpcu te vrijednu nagradu od 100.000 dolara za koju će se boriti kroz 8 45-minutnih epizoda.

"Veličanstveni američki sajmovi – atmosfera, mirisi, zabavni parkovi… No u srcu tih sajmova uvijek su zapravo natjecanja u pečenju kolača. I svi se nadaju osvojiti prestižnu plavu vrpcu“, rekao je Jason Biggs, zvijezda filmskog serijala "Američka pita".

Netflix kokice Možda vas zanima... Nakon vina i sladoleda Netflix ima i svoje kokice! Najave

Plava vrpca znači sve

"U svijetu natjecanja na sajmovima plave vrpce znače sve!", poručuje pak jedan od natjecatelja.

Sandra Lee koncept za ovaj show osmislila je još prije 12 godina, a sada ne samo da ga vodi već je i izvršna producentica, ali i glavna sutkinja koja odlučuje o pobjedniku. I sama je nekoć osvajala plave vrpce na sajmovima, a u žiriju će joj se pridružiti Bill Yosses, bivši glavni slastičar u Bijeloj kući, te Bryan Ford, nagrađivani craft pekar.

netflix, vino Možda vas zanima... Netflix predstavio svoje vino, vezano je uz njihov hit show Najave

Netflix; Blue Ribbon Baking Championship | Author: Netflix Jason Biggs, Sandra Lee, Bryan Ford i Bill Yosses foto: Netflix

Netflix; Blue Ribbon Baking Championship | Author: Netflix Sandra Lee foto: Netflix

Zahtjevno i napeto natjecanje

"Bit će ovo vrlo zahtjevno i napeto natjecanje. Izazvat ćemo natjecatelje da dobro promisle i reinterpretiraju slavna natjecanja u pečenju na sajmovima. Dobit će i neke vrlo posebne sastojke“, najavljuje chefica i američka kulinarska TV zvijezda Sandra Lee koja je nekoliko puta tijekom showa, a što se može, vidjeti i u traileru, vrlo emotivno reagirala na slastice koje su pripremili natjecatelji.

Naravno, osim vrtloga emocija i ovaj Netflixov kulinarski show "Blue Ribbon Baking Championship" obećava i poštenu dozu drame. Primjerice, jedan od natjecatelja imat će nezgodu s puno razbijenog stakla, dok će drugi uspjeti napraviti mali požar u kuhinji.

Jedva čekamo novi show. Hoćeš li ga i ti gledati?

Netflix; Blue Ribbon Baking Championship | Author: Netflix "Blue Ribbon Baking Championship" - natjecatelji foto: Netflix

somebody feed phil Možda vas zanima... Stiže 7. sezona serijala "Somebody Feed Phil" Najave Berlin - ljuti desert inspiriran kultnim TV likom Možda vas zanima... Uoči premijere serije, slavni Berlin dobio svoj ljuti desert Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.