slastičarske tajne Zašto maslac mora biti na sobnoj temperaturi? Ako želiš usavršiti svoje slastičarske vještine, obavezno moraš naučiti kako pravilno izmiješati maslac i šećer Špajza
Tajna savršenih kolača 5 trikova kako izvući najbolje iz maslaca Možeš ga prepržiti, naribati, otopiti, zamrznuti, aromatizirati... Maslac je zvijezda prosinca i može više nego što mis… Špajza
Alternativa Kako odabrati idealno biljno mlijeko za pečenje kolača Svaka alternativa mlijeku ima svoje posebnosti, okus, teksturu, namjenu... No evo kako odabrati onu pravu za slastice Špajza
Što odabrati? Staklene ili metalne posude za pečenje – pitanje je sad Istražili smo koje su prednosti i nedostaci staklenih i metalnih posuda, odnosno kalupa za pečenje i što odabrati želiš… Špajza
Ključne razlike Prašak za pecivo i soda bikarbona - kada se koriste Kako se i kada koristi soda bikarbona, a kako prašak za pecivo, zašto su različiti i što se događa kad ih zamijeniš u r… Špajza
prijavi se... Natjecanje u pečenju kolača, kako su to radile naše none U Vižinadi će se 14. kolovoza održati 26. izdanje manifestacije Slatka Istra, u sklopu kojeg je i natjecanje u pečenju … Najave
nova drama u kuhinji Zvijezda "Američke pite" vodi novi Netflixov baking show Netflix donosi novi natjecateljski kulinarski show "Blue Ribbon Baking Championship" koji će voditi glumac Jason Biggs … Najave
tips & tricks Zašto biskvit puca tijekom pečenja? Pitaj Mary Berry! Velika britanska kulinarska zvijezda Mary Berry puna je dobrih savjeta za pečenje kolača. Dio ih donosimo u nastavku, a… Špajza
dobro je znati Genijalni trikovi uz koje kolači uvijek uspiju! Ljubitelji kuhanja širom svijeta odabrali su osam omiljenih savjeta Marthe Stewart za pripremu kolača koje ćeš sasvim s… Špajza