Najave 25. lipnja 2024.

Nakon vina i sladoleda Netflix ima i svoje kokice!

Netflix kokice
Netflix kokice
foto: Netflix
Netflix kokice dolaze u nekoliko okusa - fudge, cheddar sir, maslac, cimet..., a idealne su za bingeanje Netflixovih serija i drugog ljetnog sadržaja

Vodeći streaming servis Netflix pripremio je pregršt odličnog ljetnog sadržaja, a oni koji se nalaze u SAD-u imaju priliku u njemu uživati grickajući Netflix kokice. Omiljene grickalice za gledanje filmova, utakmica, serija… dolaze u brendiranom izdanju i u nekoliko okusa – cheddar sir, cimet, fudge, maslac.

netflix, vino Možda vas zanima... Netflix predstavio svoje vino, vezano je uz njihov hit show Najave Berlin - ljuti desert inspiriran kultnim TV likom Možda vas zanima... Uoči premijere serije, slavni Berlin dobio svoj ljuti desert Najave

Savršeni balans slatkog i slanog

Okus svojih kokica u Netflixu opisuju kao "savršeni balans slatkog i slanog", a nove kokice ne sadrže fruktozni sirup, umjetne boje niti konzervansa te stoga predstavljaju i zdraviji izbor. Kako tvrde proizvođači Netflix kokica iz tvrtke Popcorn Indiana, one s cheddarom proizvedene su s pravim sirom.

Netflix kokice mogu se nabaviti u lancu Walmart ili u njihovu web shopu, a stoje čak 4.18 dolara za pakiranje od 225 g. OK, nisu najjeftiniji izbor, no idealne su za grickanje Netflixovih food i drugih hitova, kao i novih naslova.

Netflix kokice | Author: Netflix Netflix kokice foto: Netflix

Vino, sladoled, kokice... što je sljedeće?

Netflix je prije nekoliko mjeseci predstavio svoje vino, a već ima i svoj sladoled, u suradnji s brendom Ben & Jerry’s, okus Netflix&Chill od kikiriki maslaca s browniesima i slanim perecima, koji se još prodaje širom svijeta. Imali su i vlastiti pop up restoran. Pitamo se – što je sljedeće?!

somebody feed phil Možda vas zanima... Stiže 7. sezona serijala "Somebody Feed Phil" Najave Kir Royale Možda vas zanima... Kir Royale - nova zvijezda serije "Emily u Parizu" Najave Možda vas zanima... Zanima te kako kuha Paris Hilton? Ima novi kulinarski show Najave Možda vas zanima... Michelle Obama zvijezda je nove Netflixove kulinarske emisije za najmlađe... Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.