Native sadržaj Gastro zvijezda 2024. 27. prosinca 2024.

Sanda Ćosić svoje slatke recepte dijeli na Instagramu @sandy_taste

foto: Privatna arhiva
gastro postao gastro.24sata.hr
Sanda je majka četvero djece, a u slastice se zaljubila još od malena. Za gušt si najviše voli pripremati sve s dizanim tijestom

Sanda Ćosić obožava dizano tijesto, a kuhanje ju opušta i veseli. Ove godine natječe se za Gastro zvijezdu u kategoriji slastica, a njezini pratitelji najviše vole recepte za kremaste kolače i kiflice.

Glasati za svoje favorite Gastro zvijezde možeš OVDJE!

1. Kada ste i zašto pokrenuli svoj profil/food blog? Možete li se sjetiti prvog recepta koji ste objavili?

Svoj Instagram profil sam pokrenula u svibnju 2022. godine zbog toga jer obožavam kuhati i jer sam na svome privatnome profilu ponekad objavljivala slike svojih jela i uvijek bi me pratitelji u inbox pitali za recepte. Zato sam htjela da sve bude na jednom mjestu i da imam poseban food profil jer kuhanje i pripremanje slastica je nešto u čemu uživam i što me opušta. Da, sjećam se da je to bila parfe torta od jagoda koju moji ukućani jako vole. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanda Ćosić (@sandy_taste)

2. Koja jela najviše obožavaju pratitelji vašeg profila?

Moji pratitelji najviše vole i lajkaju kremaste kolače i kiflice. 

3. Što kuhate sebi za gušt?

Obožavam pripremati sve s dizanim tijestom - dizane gibanice, salenjake, slatke kiflice, pužiće s raznim punjenjima. To je stvarno moja posebna ljubav. 

 | Author: Privatna arhiva foto: Privatna arhiva

4. Zašto ste se zaljubili u slastice?

U slastice sam se zaljubila još od malena. Oduvijek me privlačila njihova priprema, ukrašavanje, kombiniranje sastojaka, a najviše ih pripremam za svojih 4-ero djece koji su veliki ljubitelji slatkog. Ne prođe dan, a da mama ne ispeče neki kolač. 

5. Bez kojeg sastojka ne možete u kuhinji?

Definitivno ne mogu bez brašna i jaja, jer od toga se uvijek može nešto napraviti. 

 | Author: Privatna arhiva foto: Privatna arhiva 6. Jedan recept koji svatko mora znati napraviti?

Definitivno palačinke, muffine ili obični biskvit. 

7. Najdraži trenutak u gastro karijeri? (neka interakcija s followerima, video, komentar, događaj…)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanda Ćosić (@sandy_taste)

Meni je svaki lajk, komentar ili bilo kakva interakcija s mojim pratiteljima velika sreća jer po tome znam da vole i cijene ovo što radim. 

8. Čeka vas snimanje za Gastro zvijezdu. Čemu se najviše veselite?

Najviše se veselim druženju, kuhanju i upoznavanju ljudi koji vole i rade isto ovo što i ja. 

Glasati za svoje favorite Gastro zvijezde možeš OVDJE!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.