Recenzije 07. prosinca 2016.

Novo mjesto u gradu: Bistro GRILL TT

foto: Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon pojave pizzerie O'Hara i sad već kultnog wine bara Vino, na zagrebačku je Malešnicu stigao i street food "Bistro GRILL TT".

Ovo TT vam sigurno zvuči poznato jer je u neposrednoj blizini teretana istog imena - i istog vlasnika, koji se, nakon fitnessa, okušao i u ugostiteljstvu. Damir Blaće je, tako, nedavno otvorio bistro Grill TT s vrlo solidnom ponudom od 6 burgera, nekoliko sendviča s piletinom i raznim salatama. A uskoro će se ponuda širiti na riblje sendviče, kao i pulled pork.

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

SMOKED BURGER od 180 g čiste junetine, idealno pečen i znalački posložen s dimljenim sirom, hrskavom slaninom, bbq umakom i salatom - bio nam je idealan odabir za prvi susret s food ponudom TT grilla. Sve je bilo lijepo ukomponirano, dok je pecivo bilo mrvicu premalo mekano, pa nije baš čista petica.

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

No, gostoljubivi vlasnik rekao je da misli o tome i da traži idealnog dobavljača peciva za svoj bistro. Također je spomenuo kako je kompletna nabava mesa iz biokontroliranog uzgoja i provjerenog proizvođača, što je u današnje vrijeme vrlo važan dio ponude.

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Cijene? Svi burgeri kao i salate od 25 - 30 kn! Uz klasičnu ponudu svih vrsta toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka veseli i solidan izbor Kozel i Pilsner Urquel točenih piva, dok je vinska karta "u osnivanju“.

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Zaključno, u vrlo ugodnom ambijentu novog bistroa kušali smo stvarno vrhunski burger što je veliki iskorak u relativno skromnoj ponudi ovog zagrebačkog kvarta.

Čini se da je otkrivena još jedna street food destinacija koja može postati nezaobilazna u ovom dijelu grada!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.