Recepti 03. listopada 2014.

Balti s puretinom i rajčicama

gastro postao gastro.24sata.hr
Zanimljiva kombinacija namirnica za potpuno novi doživljaj puretine

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 198

Potrebno vam je

  • 1 žlica ulje, biljno
  • 1 kom luk ,crveni
  • 400 g puretina (bijelo meso, prsa bk)
  • curry
  • 400 g pelati
  • 2 mala žlica šećer, kristal
  • 2 žlica vrhnje za kuhanje
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 100 ml voda

Priprema

  1. Zagrijte ulje u tavi pa na njemu ispirjajte nasjeckani luk.
  2. Narezanu puretinu začinite solju i paprom pa dodajte u tavu. Zapecite s obiju strana pa dodajte curryja prema želji, narezane pelate, šećer i 100 ml vode.
  3. Pustite da zavrije pa kuhajte još deset minuta i dodajte vrhnje za kuhanje.

Zanimljiva kombinacija namirnica za potpuno novi doživljaj puretine

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.