gastro postao
Pizzu napravite s gotovim Schär bezglutenskim tijestom i uživajte
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 156
Potrebno vam je
- 100 g mozzarella
- 200 g inćun
- 100 g sok od rajčice (konzerv. slani)
- 50 g sušena rajčica
- 50 g masline, crne
- 0.05 l ulje maslinovo
- 10 g origano
- 20 g list bosiljka
- sol
- svježe mljeveni papar
- 500 g bezglutensko tijesto za pizzu
Priprema
- Mozzarellu narežite na ploške, u umak od rajčice dodajte malo origana, bosiljka i maslinovog ulja te začinite soli i paprom.
- Schär bezglutensko tijesto za pizzu stavite u nauljeni lim za pečenje.
- Zatim po tijestu rasporedite umak od rajčice, ploškice mozzarelle, na mozzarelu rasporedite inćune i sušenu rajčicu.
- Dodajte par kapi maslinovog ulja i par crnih maslina te stavite u zagrijanu pećnicu. Pizzu pecite 15 minuta na 220 stupnjeva.