gastro postao
Prepečeni kukuruzni kruh poslužite s tikvicama i rajčicama za ukusno predjelo
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 22
Potrebno vam je
- 4 kriška kruh kukuruzni, žuti domaći
- 1 režanj češnjak
- 2 g ulje maslinovo
- 1 kom tikvice, zelene
- 1 kom rajčica, crvena
- 4 žlica cheddar
Priprema
- Pomiješati maslinovo ulje s protisnutim češnjakom pa premazati jednu stranu kruha te kruh staviti na lim za pečenje.
- Na svaki komad kruha staviti tanju krišku ili dvije rajčice.
- Na tavi s ostatkom ulja prepeći tikvice oko 5-6 minuta dok ne omekšaju i dobiju zlatnu boju, pa ih staviti također na kruh.
- Svaku krišku posipati naribanim sirom i staviti u zagrijanu pećnicu na 5 do 10 min.