Recepti 03. listopada 2014.

Brzi sendvič od palačinke, paprike i patlidžana

gastro postao gastro.24sata.hr
Palačinke je najbolje peći prije posluživanja, no ako ih morate ispeći ranije, onda ih čuvajte u limu za pečenje u toploj pećnici, a ne poslagane jednu na drugu pokrivene krpom jer će zbog pare postati gnjecave

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 348

Palačinke

  • 100 g pšenično brašno, bijelo
  • 1 kom jaje kokošje
  • 300 ml mlijeko kravlje, punomasno
  • 4 žlica ulje, biljno

Nadjev

  • 200 g ricotta
  • 140 g crvena paprika
  • 140 g patlidžan
  • bosiljak, vezica

Priprema

  1. Pomiješajte sastojke za palačinke i ispecite ih.
  2. U sredinu svake palačinke stavite malo sira te malo povrća koje ste prethodno ispekli na roštilju i usitnili. Začinite prema želji.
  3. Presavinite palačinku tako da dobijete sendvič i jedite iz ruku.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.