gastro postao
                                            
                                        
                                    Palačinke je najbolje peći prije posluživanja, no ako ih morate ispeći ranije, onda ih čuvajte u limu za pečenje u toploj pećnici, a ne poslagane jednu na drugu pokrivene krpom jer će zbog pare postati gnjecave
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 348
Palačinke
- 100 g pšenično brašno, bijelo
 - 1 kom jaje kokošje
 - 300 ml mlijeko kravlje, punomasno
 - 4 žlica ulje, biljno
 
Nadjev
- 200 g ricotta
 - 140 g crvena paprika
 - 140 g patlidžan
 - bosiljak, vezica
 
Priprema
- Pomiješajte sastojke za palačinke i ispecite ih.
 - U sredinu svake palačinke stavite malo sira te malo povrća koje ste prethodno ispekli na roštilju i usitnili. Začinite prema želji.
 - Presavinite palačinku tako da dobijete sendvič i jedite iz ruku.
 
Izvor Skuhatćute