Recepti 11. svibnja 2016.

Brzo pržena riža s povrćem u woku

Riža
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Priprema hrane u woku je zaista brza, a namirnice su sočne i zadržavaju okuse i mirise

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 212

Potrebno vam je

  • 1 žlica ulje repičino
  • 2 kom mladi luk
  • 2 kom celer stabljika
  • 150 g kupus, kineski
  • 2 režanj češnjak
  • 1 kom đumbir,svježi
  • 0.50 kom crvena paprika
  • 200 g kuhana riža
  • 2 žlica soja umak

Priprema

  1. Zagrijte ulje od repice u woku. Dodajte luk, celer i kineski kupus. Brzo pržite 2 minute uz neprestano miješanje.
  2. Dodajte češnjak, đumbir i crvenu papriku i pirjajte na jakoj vatri 1 minutu. Dodajte skuhanu rižu i ostatak ulja te nastavite s miješanjem.

Priprema hrane u woku je zaista brza, a namirnice su sočne i zadržavaju okuse i mirise

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.