gastro postao
Tjestenina zapečena u pećnici
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 209
Potrebno vam je
- 10 kom cannelloni
- 120 g mladi špinat
- 1 kom jaje kokošje
- 200 g sir kravlji svježi (cottage)
- 80 g gouda punomasni
- 200 ml vrhnje za kuhanje
- 1 šalica pasirana rajčica (passata)
- 1 režanj češnjak
- sol
- papar
Priprema
- Cannellone prokuhajte u vodi nekoliko minuta. Nasjeckajte oprani špinat.
- Pomiješajte jaje sa solju i paprom te umiješajte svježi sir i pola ribane gaude. Dodajte protisnuti češnjak i špinat. Tom smjesom napunite cannellone i posložite ih u vatrostalnu posudu.
- Pomiješajte vrhnje za kuhanje i ostatak naribane gaude. Prelijte preko cannellona pa još zalijte umakom od rajčice. Pecite na 180°C oko 30 minuta.
Izvor Skuhatćute