Recepti 22. veljače 2018.

Dan započnite domaćim sirnim namazom s povrćem

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Vaš domaći namaz nadmašit će okus svih kupovnih koje ste ikad probali...

Domaći je sirni namaz izvrstan kad se jede samo uz svježe pecivo, ali možete ga koristiti i u pripremi wrap sendviča ili čak kao umak za brzu tjesteninu.

U hladnjaku namaz možete držati do tjedan dana, a u zamrzivaču mjesec dana. 

 

Možda vas zanima... Aromatični zalogaji: Namaz od mrkve i kima Recepti

 


Sastojci:

  • ½ veće mrkve
  • 1 mali režanj češnjaka
  • 1 mladi luk
  • ¼ crvene paprike
  • 220 g krem sira
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • ½ žličice soli
  • ¼ žličice papra

 

 | Author: Thinkstock Thinkstock

 

Priprema:

  1. Ogulite mrkvu i narežite je na male komadiće. Ubacite je u multipraktik i nemojte je samljeti, već je usitnite.
  2. Narežite preostalo povrće, dodajte ga u multipraktik sa začinima i fino ga usitnite.
  3. Na kraju dodajte krem sir i maslinovo ulje i miksajte dok svi sastojci ne sjedine.

 

Možda vas zanima... Odlično jutro uz domaći čokoladni namaz Recepti

 

 

Dan započnite ovim ukusnim namazom na kriški svježeg kruha ili peciva. Dobar tek!

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Pjer 13:32 22. Veljača 2018.

    mrkvu u sir nikad ne stavljam ostao prolazi