gastro postao
Vaš domaći namaz nadmašit će okus svih kupovnih koje ste ikad probali...
Domaći je sirni namaz izvrstan kad se jede samo uz svježe pecivo, ali možete ga koristiti i u pripremi wrap sendviča ili čak kao umak za brzu tjesteninu.
U hladnjaku namaz možete držati do tjedan dana, a u zamrzivaču mjesec dana.
Sastojci:
- ½ veće mrkve
- 1 mali režanj češnjaka
- 1 mladi luk
- ¼ crvene paprike
- 220 g krem sira
- 1 žlica maslinovog ulja
- ½ žličice soli
- ¼ žličice papra
Priprema:
- Ogulite mrkvu i narežite je na male komadiće. Ubacite je u multipraktik i nemojte je samljeti, već je usitnite.
- Narežite preostalo povrće, dodajte ga u multipraktik sa začinima i fino ga usitnite.
- Na kraju dodajte krem sir i maslinovo ulje i miksajte dok svi sastojci ne sjedine.
Dan započnite ovim ukusnim namazom na kriški svježeg kruha ili peciva. Dobar tek!