Recepti 10. siječnja 2020.

Dva odlična doručka za nadolazeći vikend

gastro postao gastro.24sata.hr
Kako bi spremno dočekala vikend i obavila kupovinu na vrijeme donosimo ti recepte za dva doručka koja ti preporučujemo za ovaj vikend!

Do sada već i ptice na grani znaju da je doručak najvažniji obrok u danu, a kada bolje izdvojiti vrijeme za njegovu pripremu i uživanje u njoj nego za vrijeme vikenda!

Ova dva recepta zadovoljit će ljude koji preferiraju slano, ali i one koji preferiraju slatko, a ako odmah ujutro ne pojedeš sve, uz šalicu kave ili čaja nastavit ćeš ih grickati tijekom cijeloga dana!

Kruh sa slaninom

S ovim kruhom zaboravi na klasičnu pripremu i budi spremna izdvojiti ni manje ni više nego pola sata. Za vrijeme dok se on bude pekao i puštao fine mirise ti pripremi sirni namaz, maslac ili dodatak po svojem izboru kako bi u potpunosti uživala u ovom slasnom doručku!
 

Možda vas zanima... Kruh sa slaninom priprema se brzo i obara s nogu Recepti

 

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

Slatki kruh od jabuka i borovnica

Ako si već probala banana kruh, pripremi se na još jedan odličan doručak. Ovaj recept donosi ti kruh zbog kojega ćeš se osjećati kao da jedeš doručak i desert u isto vrijeme. U slast!

 

Možda vas zanima... Slatki kruh od jabuka i borovnica prizvat će dobar dan! Recepti

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.