gastro postao
Empanade se mogu puniti raznim nadjevima, ali uvijek je u pitanju mljeveno meso sa začinima
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 131
Potrebno vam je
- 2 žlica ulje maslinovo
- 2 režanj češnjak
- 1 kom luk ,crveni
- 1 kom paprika, žuta (mesnata)
- 225 g govedina, srednje masna
- 0.50 šalica sir kravlji svježi, obrano mlijeko
- 0.50 šalica grožđice
- 3 žlica korijander
- 2 žlica maslac, slani
Priprema
- Propržite oko četiri minute luk i češnjak. Dodajte paprike i mljevenu govedinu pa kuhajte dok ne posmeđi. Ostavite hladiti 15 minuta.
- Dodajte grožđice, sir i korijandar. Nadjenite tijesto te premažite empanade maslacem. pecite 15-20 minuta na 190°c.
Izvor Skuhatćute