Recepti 03. listopada 2014.

Empanade s govedinom

gastro postao gastro.24sata.hr
Empanade se mogu puniti raznim nadjevima, ali uvijek je u pitanju mljeveno meso sa začinima

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 131

Potrebno vam je

  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 2 režanj češnjak
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom paprika, žuta (mesnata)
  • 225 g govedina, srednje masna
  • 0.50 šalica sir kravlji svježi, obrano mlijeko
  • 0.50 šalica grožđice
  • 3 žlica korijander
  • 2 žlica maslac, slani

Priprema

  1. Propržite oko četiri minute luk i češnjak. Dodajte paprike i mljevenu govedinu pa kuhajte dok ne posmeđi. Ostavite hladiti 15 minuta.
  2. Dodajte grožđice, sir i korijandar. Nadjenite tijesto te premažite empanade maslacem. pecite 15-20 minuta na 190°c.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.