gastro postao
Mljeveno meso možete pripremiti s različitim nadjevima. Ovaj recept predstavlja ukusan spoj mesa i gljiva.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 4
Potrebno vam je
- 600 g mljevena svinjetina
- 0.75 šalica šampinjoni (uzgojeni)
- 0.25 šalica mladi luk
- 1 mala žlica senf dijon
- 1 mala žlica worchester umak
- 2 žlica maslac, neslani
- 0.25 mala žlica sol
- 0.13 mala žlica papar
- 1 režanj češnjak
Priprema
- U tavi prepržite šaminjone pa dodajte luk, češnjak i maslac. Pržite još dvije minute. Pomiješajte mljevenu svinjetinu sa senfom, worcestershireom, solju i paprom. Oblikujte u faširance.
- Na pola faširanaca stavite po malo smjese s gljivama pa preklopite s drugom polovicom. Pržite ih u grill-tavi 10-15 minuta.
Izvor Skuhatćute