Recepti 13. listopada 2014.

Filet pastrve s brokulom

gastro postao gastro.24sata.hr
Maštovito i zdravo jelo s mekanim mesom pastrve

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 316

Potrebno vam je

  • 800 g pastrva potočna
  • 450 g brokula (vrhovi s cvijetom)
  • 450 g mahune žute (zrele)
  • 3 kom žumanjak kokošji (sirovi )
  • 1 žlica krušne mrvice
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 2 žlica ulje maslinovo

Priprema

  1. Odmrznite filet pastrve, posolite ga i popaprite.
  2. Kuhajte Ledo brokule u slanoj vodi dok ne omekšaju. U isto vrijeme u drugoj posudi također kuhajte Ledo žute mahune u slanoj vodi.
  3. Napravite pjenu od brokule uz dodatak žutanjka, soli, papra i krušnih mrvica.
  4. Filet pastrve napunite pjenom od brokule pa zarolajte. Punjeni filet pastrve lagano popržite na vrućem maslinovom ulju.
  5. Žute mahune naglo popržite na maslinovom ulju te dodajte sol i papar.

Maštovito i zdravo jelo s mekanim mesom pastrve

Izvor www.smrznutojezdravo.com

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.