gastro postao
Bilo sa slatkim ili slanim jelima, kesten paše uz svako jelo
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 1602
Potrebno vam je
- 500 g govedina, srednje masna
- povrće za juhu
- 100 prema želji ulje suncokretovo
- 100 g luk ,crveni
- 200 g pšenično brašno, bijelo
- 1 kom paprika, žuta (mesnata)
- 1 žlica pasirana rajčica (passata)
- 300 g kesten
Priprema
- Kuhajte govedinu kao za juhu. Narežite meso na jednake komade. Na ulju popržite luk, dodajte brašno i papriku pa sve pirjajte. Dodajte juhu ili vodu i pire. Stavite u umak govedinu i kratko prokuhajte.
- Zarežite kestene, kuhajte ih oko pet minuta i ogulite. Poslužite kestene s govedinom te ukrasite peršinom i voćem.
Izvor Skuhatćute