gastro postao
Dok se gulaš od mesa može kuhati satima, ovaj vegeterijanski gulaš gotov je za svega 30 minuta
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 150
Potrebno vam je
- 0.50 šalica slanutak, konzerva
- 0.50 kom mladi luk
- 0.50 kom crvena paprika
- 1 režanj češnjak
- 1 kom rajčica, crvena
- 57 g sok od rajčice (prirodni svježi)
- 1 mala žlica peršin, list
- 15 g sojin sir
- ulje maslinovo
- 2 žlica kuskus
- 0.50 šalica voda
Priprema
- U zakuhalu vodu dodajte kus-kus, promiješajte i poklopite, pustite da odstoji 5 minuta. Lagano izmiješajte vilicom. Dodajte sol i ostavite da se ohladi.
- Isjeckajte luk, papar, rajčicu i češanj češnjaka. Zagrijte ulje u teflon tavi. Dodajte luk, papriku i češanj češnjaka, kuhajte na laganoj vatri 3-4 minute ili dok luk omekša.
- Dodajte isjeckanu rajčicu i kuhajte još dvije minute. Ulijte umak od rajčice i peršin te kuhajte dodatne 2-3 minute. Dodajte slanutak i pustite da zakuha.
Dok se gulaš od mesa može kuhati satima, ovaj vegeterijanski gulaš gotov je za svega 30 minuta