gastro postao
Gulaš je jelo koje u svakoj kombinaciji oduševljava svojom jednostavnošću i izvanrednim okusom.
Vrijeme pripreme: do 120 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 419
Potrebno vam je
- 1000 g junetina
- 1 žlica senf
- 1 žlica soja umak
- pasirana rajčica (passata)
- 1 mala žlica češnjak u prahu
- 1 mala žlica sol
- 0.50 mala žlica papar
- 1 šalica mrkva, crvena
- čili papričica
- voda
Priprema
- Narežite junetinu na kockice pa je marinirajte u senfu, mineralnoj i sojinu umaku. U velikoj tavi pirjajte sitno narezan luk pa dodajte naribanu mrkvu, papričice i meso.
- Propirjajte, ulijte vode i kuhajte oko 30 minuta. Dodajte umak od rajčice, češnjak u prahu, sol i papar, sve dobro promiješajte pa kuhajte sat vremena.
Gulaš je jelo koje u svakoj kombinaciji oduševljava svojom jednostavnošću i izvanrednim okusom.
Izvor Skuhatćute