gastro postao
Jelo kojemu posebnu notu daje curry
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 399
Potrebno vam je
- 2 žlica ulje, biljno
- 800 g janjetina, mršava
- 1 kom luk ,crveni
- 2 režanj češnjak
- curry
- 2 dl goveđi temeljac
- 400 g pelati
- 100 g mladi špinat
- 250 g kuhana riža
- korijander
- 1 žlica ulje, biljno
Priprema
- Zagrijte dvije žlice ulja pa na njemu zapecite janjetinu.
- U drugoj tavi na ostatku ulja ispirjajte luk i češnjak te dodajte curry, temeljac i pelate. Kuhajte koju minutu pa dodajte meso. Kad provri, smanjite vatru, poklopite i kuhajte sat vremena.
- Maknite s vatre pa dodajte špinat. Pokrijte i ostavite da uvene.
Jelo kojemu posebnu notu daje curry
Izvor Skuhatćute