gastro postao
                                            
                                        
                                    Bogato, šareno, ukusno indijsko jelo koje će se poigrati vašim osjetilima
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 73
Potrebno vam je
- 75 g mahune zelene (mlade)
 - 2 žlica ulje suncokretovo
 - 50 g luk ,crveni
 - 1 mala žlica đumbir, korijen
 - 0.50 mala žlica čili u prahu
 - 1 mala žlica sol
 - 50 g rajčica, crvena
 - 75 g crvena paprika
 - 75 g šampinjoni (uzgojeni)
 - 3 režanj češnjak
 - 1 kom čili papričica
 - 0.50 mala žlica šećer, kristal
 - 1 žlica nemasni (niskomasni) jogurt
 - 2 žlica korijander
 
Priprema
- Ako koristite svježe kozice, operite ih i ubrusom posušite.
 - Ako koristite svježe mahune, operite ih i narežite na komadiće veličine zalogaja.
 - Zagrijte ulje u srednje velikoj posudi za umake i pržite luk dok ne postane staklast. Dodajte ribani đumbir, čili, kurkumu, Garam Masalu i sol. Dobro promiješajte i nakratko propržite.
 - Dodajte nasjeckanu rajčicu, nasjeckanu crvenu papriku i šampinjone i miješajući pirjajte na srednje jakoj vatri 5-7 minuta.
 - Dodajte kozice, češnjak, zelene čili papričice, šećer i jogurt. Promiješajte i kuhajte na srednje jakoj vatri 7-8 minuta.
 - Na kraju dodajte narezane listiće korijandra i na laganoj vatri kuhajte još nekoliko minuta.