Recepti 13. listopada 2014.

Krem juha od bundeve

Krem juha od bundeve
gastro postao gastro.24sata.hr
Kremasta juha za hladnije dane

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 71

Potrebno vam je

  • 500 g bundeva
  • 60 g vrhnje za kuhanje
  • 20 g pistacije
  • sol

Priprema

  1. Bundevu prerezati, očistiti od koštice i kuhati u kipućoj vodi. Kada omekša, vodu ocijediti i sačuvati, a bundevu protisnuti kroz pasirku.
  2. Vratiti pasirano meso bundeve u temeljac, prokuhati i legirati vrhnjem za kuhanje.
  3. Pistacije oguliti, isjeckati nožem na sitne kockice i pred posluživanje dodati u juhu.

Izvor Centar-zdravlja.net

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.