gastro postao
Miješane gljive i tofu odlični su sastojci za lagane lazanje
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 268
Potrebno vam je
- 150 g tofu
- 1 žlica parmezan
- 1 režanj češnjak
- 50 g šampinjoni (uzgojeni)
- 50 g vrganj
- 1 žlica peršin, list
- 200 g pelati
- 200 g mozzarella
- 6 list zeleno tijesto za lazanje
Priprema
- Pećnicu zagrijati na 180 stupnjava.
- Gljive (po vašem izboru) pirjati na malo maslinovog ulja pa ostaviti sa strane.
- Tofu usitniti do pirea i dodati mu parmezan i češnjak.
- Namastiti posudu za lazanje pa slagati sloj tjestenine (ne mora biti zeleno tijesto), umaka od rajčice, mozzarella sir, gljive i smjesu tofua. Završiti slojem umaka od rajčice i naribanom mozzarellom.
- Peći u zagrijanoj pećnici 45 min.