gastro postao
Uživajte u ovoj ribi neobična imena, ali zato iznenađujuće dobrog okusa
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 330
Potrebno vam je
- 1000 g mačka
- 500 g grašak zeleni, u zrnu
- 100 g luk ,crveni
- 1 kom crvena paprika
- 0.25 l vino bijelo
- 1 žlica ulje kukuruzno
- 30 g peršin, list
- sol
Priprema
- Ostrugati s mačke ljuskice, izvaditi joj iznutrice, oprati je i narezati na odreske dužine oko četiri centimetra.
- Kad na ulju povene luk, dodati odreske, grašak, smrvljenu papričicu, posoliti pa neka se prži nekoliko minuta.
- Preliti nakon toga vinom i ostaviti na umjerenoj vatri još oko dvadeset minuta.
Uživajte u ovoj ribi neobična imena, ali zato iznenađujuće dobrog okusa