gastro postao
Meso je uvijek ukusnije ako se marinira prije pečenja
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 4
Potrebno vam je
- 0.50 dl ulje suncokretovo
- 0.25 dl med, vrcani
- 0.25 g soja umak
- 0.25 g senf
- 0.25 g limunov sok
- 4 režanj češnjak
- 8 kom pile (crno meso - batak, zabatak)
Priprema
- Za marinadu sve sastojke osim bataka stavite u plastičnu zdjelu i promiješajte.
- Piletinu stavite u marinadu, dobro izmiješajte i ostavite nekoliko sati u hladnjaku ili, još bolje, ostavite preko noći. Povremeno promiješajte.
- Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva, a piletinu stavite u namašćen lim pa pecite oko 45 minuta.
Izvor Skuhatćute