Recepti 04. listopada 2014.

Mediteranska pizza

Mediteranska pizza
foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1560

Potrebno vam je

  • 500 g tijesto za pizzu
  • 2 žlica rajčica ( ketchup)
  • 180 g tuna, konz. u ulju
  • 0.50 kom crvena paprika
  • 6 kom masline, crne
  • 1 šalica mozzarella
  • 1 šalica gouda punomasni
  • 4 list list bosiljka

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 220°C. Stavite tijesto u lim za pečenje.
  2. Na pizzu stavite po žlicu umaka od rajčice i razmažite po tijestu.
  3. Usitnite tunjevinu pa je rasporedite po pizzi. Dodajte papriku i masline. Mozzarellu i gaudu pomiješajte u zdjeli pa pospite po pizzi.
  4. Pecite u pećnici deset minuta, odnosno dok se ne rastopi sir. Izvadite iz pećnice i prebacite na tanjur.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.