gastro postao
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 1560
Potrebno vam je
- 500 g tijesto za pizzu
- 2 žlica rajčica ( ketchup)
- 180 g tuna, konz. u ulju
- 0.50 kom crvena paprika
- 6 kom masline, crne
- 1 šalica mozzarella
- 1 šalica gouda punomasni
- 4 list list bosiljka
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 220°C. Stavite tijesto u lim za pečenje.
- Na pizzu stavite po žlicu umaka od rajčice i razmažite po tijestu.
- Usitnite tunjevinu pa je rasporedite po pizzi. Dodajte papriku i masline. Mozzarellu i gaudu pomiješajte u zdjeli pa pospite po pizzi.
- Pecite u pećnici deset minuta, odnosno dok se ne rastopi sir. Izvadite iz pećnice i prebacite na tanjur.