Recepti 03. listopada 2014.

Minipita s tikvicom, patlidžanom i rajčicom

gastro postao gastro.24sata.hr
Spoj prhkog tijesta i slasnog nadjeva čini minipite savršenim predjelom

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 12

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 283

Potrebno vam je

  • 500 g lisnato tijesto
  • 300 g namaz od crnih maslina
  • 1 kom tikvice, zelene
  • 1 kom patlidžan
  • 12 kom cherry rajčice
  • 200 g mozzarella
  • origano
  • svježi timijan
  • ružmarin
  • 3 žlica ulje maslinovo

Priprema

  1. Lisnato tijesto razvaljajte pa ga razrežite i njime obložite kalupe za pite. Tijesto malo premažite maslinovim uljem i namazom od maslina.
  2. Tikvicu, patlidžan i rajčice razrežite pa pomiješajte sa začinima. Raspodijelite povrće i narezanu mozzarellu na svaku od pita te pecite 20- ak minuta na 180°c.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.