Recepti 13. listopada 2014.

Mozzarella i rajčica s kozicama

Mozzarella i rajčica sa kozica
gastro postao gastro.24sata.hr
Skuhajte repove škampa i poslužite se finim mediteranskim jelom

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 429

Potrebno vam je

  • 1 šalica kozica velika
  • 1 prstohvat sol
  • 1 kom limunov sok
  • 2 kom rajčica, crvena
  • 8 kriška mozzarella
  • 2 dl majoneza
  • rajčica ( ketchup)
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Repove kozica skuhati u slanoj vodi u koju je dodan sok jednog limuna. Procijediti ih, ohladiti, a rajčicu i mozzarellu narežite na ploške.
  2. Od majoneze, kečapa, soli i papra napraviti umak. Možete dodati i liker od kruške.

Skuhajte repove škampa i poslužite se finim mediteranskim jelom

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.