Recepti 06. studenoga 2017.

Ona postoji: Savršena hrana za prvi spoj!

salica kave i ljubavi.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Izreka „ljubav ide kroz želudac“ možda zvuči otrcano, ali mi na Gastru čvrsto vjerujemo da je točna. Zato vam predlažemo nekoliko recepata zbog kojih će vaš sljedeći spoj zasigurno proći uspješno.

Iako vam se isprva može činiti neobično, prijepodne je idealno vrijeme za druženje s partnerom. Slobodno jutro ili vikend iskoristite za pripremu bruncha. Nama odlično zvuče mini tostevi s različitim namazima, poširana jaja, omlet, palačinke, pohani kruh... Lista mogućnosti je beskonačna, a ne zaboravite na svježe iscijeđeni sok i kavu ili čaj. Ovakva gesta nikog neće ostaviti ravnodušnim!

 

Možda vas zanima... Pohani kruh u posve novom ruhu - za prste polizati! Špajza Možda vas zanima... Novo ruho deserta: Palačinke od bundeve Kolumne

 

Ako nemate dovoljno kulinarskog iskustva, igrajte na sigurno – tjesteninu ili pak pizzu. Carbonara ili bolonjez su klasici kojima je teško reći ne, a možete osmisliti i svoju kombinaciju od namirnica u hladnjaku. 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Možda vas zanima... Superkombo: Pizza na podlozi od tikvica Kolumne

 

Za posebne prilike odaberite odrezak, poslužite ga na velikoj drvenoj dasci uz krumpiriće i opušteno uživajte u okusima. Ako pak želite nešto romantičnije i nježnije, idealan je izbor losos

 

Možda vas zanima... Petak, dan za za paket: Sjajni paketići s lososom Recepti

 

Obožavatelje slatkog iznenadite kriškom bogate čokoladne torte ili pak desertom u čaši i otvorite bocu vina, a slobodno odaberite i neki od naših recepata s alkoholnim iznenađenjem.

 

Možda vas zanima... Najbolji deserti s tajnim alkoholnim sastojkom Recepti Možda vas zanima... Bobičasta sreća: Cheesecake u čaši s malinama Kolumne

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Sretno!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.