gastro postao
Pržene svinjske kobasice s kuhanom tjesteninom i dodatak špinata jelo je koje ne želite zaobići
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 839
Potrebno vam je
- 300 g penne rigate (pera)
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 8 kom kobasice svinjske
- 1 žlica komorač, list
- 2 prstohvat čili u prahu
- 2 žlica vrhnje za kuhanje
- 2 žlica špinat
Priprema
- Zakuhajte vodu u velikom loncu i skuhajte pastu prema uputstvima na omotu. Zagrijte malo maslinova ulja u tavi i dodajte narezan luk. Pržite pet minuta.
- Narežite kobasice i dodajte u tavu. Pržite kobasice i luk oko deset minuta. Dodajte komorač i čili.
- Ocijedite tjesteninu, dodajte u tavu i sve dobro izmiješajte. Dodajte vrhnje i nasjeckan špinat. Poslužite odmah.
Izvor Skuhatćute