Recepti 03. listopada 2014.

Pasta s kobasicama i špinatom

gastro postao gastro.24sata.hr
Pržene svinjske kobasice s kuhanom tjesteninom i dodatak špinata jelo je koje ne želite zaobići

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 839

Potrebno vam je

  • 300 g penne rigate (pera)
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 1 kom luk ,crveni
  • 8 kom kobasice svinjske
  • 1 žlica komorač, list
  • 2 prstohvat čili u prahu
  • 2 žlica vrhnje za kuhanje
  • 2 žlica špinat

Priprema

  1. Zakuhajte vodu u velikom loncu i skuhajte pastu prema uputstvima na omotu. Zagrijte malo maslinova ulja u tavi i dodajte narezan luk. Pržite pet minuta.
  2. Narežite kobasice i dodajte u tavu. Pržite kobasice i luk oko deset minuta. Dodajte komorač i čili.
  3. Ocijedite tjesteninu, dodajte u tavu i sve dobro izmiješajte. Dodajte vrhnje i nasjeckan špinat. Poslužite odmah.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.