gastro postao
Kuhanu pastrvu izmiksajte s kuhanim krumpirom i zapecite u pećnici
Vrijeme pripreme: do 120 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 680
Potrebno vam je
- 500 g pastrva potočna
- 200 g krumpir, zreli
- 1 dl mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 0.50 dl ulje maslinovo
- 1 kom češnjak
- sol
- svježe mljeveni papar
- peršin, list
- 100 g maslac, slani
Priprema
- Pastrvu očistite i skuhajte u slanoj vodi. Ohladite je i očistite od kosti, stavite je u posudu.
- Dodajte kuhani krumpir i dobro izmiksajte mikserom dodajući ostale namirnice.
- Dobro izmiksanu pastrvu stavite u namašćenu vatrostalnu posudu, zalijte vrućim maslacem i pecite u pećnici na 200 stupnjeva C.