gastro postao
Naučite kako jednostavno pripremiti savršeni gulaš u pećnici.
Vrijeme pripreme: do 120 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 510
Potrebno vam je
- 500 g junetina
- 150 g šampinjoni (uzgojeni)
- 1 kom luk ,crveni
- čili papričica
- 1 žlica češnjak
- 500 g krumpir, zreli
- 50 g panceta
- 1 žlica rajčica, ukuhana (konc. 28 - 30%)
- 250 g rajčica, crvena
- 1 mala žlica sol
- 0.50 mala žlica papar
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 180°C. Propirjajte u tavi luk, meso,pancetu, gljive i nasjeckani češnjak.
- Dodajte sol i papar nadalina. Stavite u pripremljenu vatrostalnu posudu, dodajte ljute papričice, kockice krumpira i rajčice kojima ste ogulili kožicu.
- Ulijte vode i poklopite. Pecite oko sat i pol.
- Na pola pečenja dodajte koncentrat rajčice.
Izvor Skuhatćute