Recepti 13. listopada 2014.

Povrtna juha

gastro postao gastro.24sata.hr
Iako se njezin kulinarski stil stalno razvija, Kelsey Nixon se redovito vraća na fundamentalne kulinarske vještine. Jedan je primjer i ova povrtna juha.

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 303

Potrebno vam je

  • 1 žlica maslac, neslani
  • 1 kom luk ,crveni
  • 2 režanj češnjak
  • 1 kom tikva
  • 1 kom tikvice, zelene
  • 1 kom krumpir, zreli
  • 0.50 šalica ječam
  • 790 g rajčica, crvena
  • 1 mala žlica sušeni timijan
  • 1 mala žlica ružmarin
  • 4 šalica pileći temeljac
  • sol
  • papar

Priprema

  1. U velikoj posudi zagrijte maslac pa pirjajte luk dok ne bude proziran. Dodajte češnjak i propržite.
  2. Dodajte narezano povrće, ječam, zgnječene rajčice, začine i temeljac. Kuhajte oko pola sata

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.