Recepti 984 prikaza 31. ožujka 2018.

Pravi blagdanski sendvič s jajima

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Lagano zapečeni kruh napunite kremastom salatom od jaja i uživajte u svakom zalogaju.

Višak tvrdo kuhanih jaja prenamijenite za salatu i učinite blagdansko jutro zanimljivijim. Ova će vam količina biti dovoljna za četiri poveća sendviča, a vrijeme pripreme je zaista zanemarivo.

Podijelite sendvič s najdražima i uživajte u blagdanskom vikendu!

 

Možda vas zanima... Kako savršeno skuhati jaje u sorbulu? Špajza

 

Sastojci:

  • 8 jaja
  • 100 g majoneze
  • 1 žlica senfa
  • 50 g nasjeckanog mladog luka
  • Prstohvat mljevene crvene paprike
  • Sol
  • Papar

Priprema:

  1. Skuhajte svih osam jaja, ogulite ih i sitno narežite.
  2. Pomiješajte jaja s majonezom, senfom i mladim lukom. 
  3. Začinite i napravite sendvič s dvije kriške lagano zapečenog kruha.

 

Možda vas zanima... Do savršenih poširanih jaja uz Juliju Child Špajza

 

Želimo vam sretan blagdanski vikend!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.