ne bacaj hranu
Pronađeno 16 rezultata za tag „
ostaci hrane
”
ne bacaj hranu
Chef Melkior Bašić dao nam je 3 odlična recepta u kojima se koriste ostaci hrane
Ostaci hrane uz malo truda i mašte postaju ukusni, brzi i jednostavni obroke, a kako ih pripremiti naučili smo od chefa…
super trik!
Kako podgrijati pizzu da bude kao da je svježe pečena
U nekoliko jednostavnih koraka, uživaj u hrskavoj i ukusnoj podgrijanoj pizzi koja kao da je tek izašla iz pećnice
istražili smo…
Je li sigurno jesti i podgrijavati ostatke riže?
Ljeti pogotovo, neka jela volimo pripremiti u većim količinama i poštedjeti se boravka u kuhinji… Među njima je i riža.…
sigurno je sigurno
Hvata te glad na plaži? Izbjegavaj ovih 6 jela
Čak i najjeftiniji prijenosni hladnjak rješava sve tvoje muke s pohranom hrane za plažu. Ali što ako ti se ne da nositi…
nema bacanja!
Evo što možeš napraviti s otvorenim pakiranjem tortilja
Nerijetko kupimo paket tortilja, iskoristimo polovicu i ne znamo što bismo s ostatkom. Na sreću, postoji niz odličnih r…
ne bacaj hranu
Slavni chef savjetuje kako iskoristiti stari kruh
Chef Jacques Pepin ima 88 godina, ali i dalje neumorno nastavlja sa svojom misijom educiranja ljudi kako da kod kuće sk…
ukusna održivost
Jela od blagdanskih ostataka s potpisom Jamieja Olivera
Kako ostatke božićnog ručka učiniti ponovno ukusnim i od njih napraviti odlična nova jela savjetuje slavni chef Jamie O…
slasni desert
Jamie Oliver zna kako iskoristiti stari panettone
Od svih kolača, panettone je jedini preživio Božić i sada ne znaš što bi s njim jer se malo sasušio? Napravi ovaj sjaja…
kad si u žurbi...
Brzi curry od ostataka pečene piletine
Ostalo ti je pečene piletine od dan ranije i ne znaš što bi s njom? Probaj je iskoristiti za ovaj odličan brzi curry od…
smanji otpad od hrane
Prijavi se na besplatne radionice Mate Jankovića
Svjetski dan osviještenosti o otpadu od hrane obilježen je prvom u nizu besplatnih radionica, u sklopu četvrte sezone i…
Dobro je znati
Koliko ostaci pizze mogu stajati u hladnjaku
Nema ništa bolje i ukusnije od svježe, vruće pizze odmah iz pećnice! No oduševljenje često nadilazi potrebe našeg apeti…
fino od ostataka
Raskošni puding od starih kroasana i karamel umaka
Slavna britanska kuharica Nigella Lawson osmislila je ovaj puding od starih kroasana i karamel umaka kako bi iskoristil…
korisni savjeti