top savjeti
Pronađeno 18 rezultata za tag „
ostaci hrane
”
super savjeti
Ne bacaj hranu - ostatke mesa oživi finim umacima
Umjesto bacanja ostataka hrane donosimo ti nekoliko praktičnih i kreativnih ideja kako ih iskoristiti. Bez obzira na to…
iskoristi ostatke
Jamie Oliver ima najbolje recepte za jela od ostataka
Kako ostatke božićnog ručka učiniti ponovno ukusnim i od njih napraviti odlična nova jela savjetuje slavni chef Jamie O…
imamo recept!
CEZAR PIZZA Preukusno jelo za utjehu od ostataka piletine
Skuhali smo previše, a zatim dobro razmislili i smislili genijalnu pizzu koja okusom podsjeća na omiljenu Cezar salatu.…
slasni desert
Iskoristi stari panettone u receptu Jamieja Olivera
Od svih kolača, panettone je jedini (djelomično) preživio Božić i sada ne znaš što bi s njim jer se malo sasušio? Napra…
ne bacaj hranu
Od ostataka purice napravi rižoto od purice i kelja
Ostalo ti je purice od božićnog ručka? Imamo super ideju kako je iskoristiti i donosimo odličan recept za rižoto od pur…
ne bacaj hranu
Od ostataka tjestenine napravi genijalnu grickalicu!
Imaš ostatke kuhane tjestenine od ručka i ne znaš što bi s njom? Mi imamo rješenje - recept za jednostavnu i brzu grick…
ne bacaj hranu
Chef Melkior Bašić dao nam je 3 odlična recepta u kojima se koriste ostaci hrane
Ostaci hrane uz malo truda i mašte postaju ukusni, brzi i jednostavni obroke, a kako ih pripremiti naučili smo od chefa…
super trik!
Kako podgrijati pizzu da bude kao da je svježe pečena
U nekoliko jednostavnih koraka, uživaj u hrskavoj i ukusnoj podgrijanoj pizzi koja kao da je tek izašla iz pećnice
istražili smo…
Je li sigurno jesti i podgrijavati ostatke riže?
Ljeti pogotovo, neka jela volimo pripremiti u većim količinama i poštedjeti se boravka u kuhinji… Među njima je i riža.…
sigurno je sigurno
Hvata te glad na plaži? Izbjegavaj ovih 6 jela
Čak i najjeftiniji prijenosni hladnjak rješava sve tvoje muke s pohranom hrane za plažu. Ali što ako ti se ne da nositi…
nema bacanja!
Evo što možeš napraviti s otvorenim pakiranjem tortilja
Nerijetko kupimo paket tortilja, iskoristimo polovicu i ne znamo što bismo s ostatkom. Na sreću, postoji niz odličnih r…
ne bacaj hranu
Slavni chef savjetuje kako iskoristiti stari kruh
Chef Jacques Pepin ima 88 godina, ali i dalje neumorno nastavlja sa svojom misijom educiranja ljudi kako da kod kuće sk…
kad si u žurbi...