gastro postao
Poznato je da su Amerikanci obožavatelji rebarca pa tako znaju i najbolje načine kako ih pripremiti
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 632
Marinada
- 0.25 šalica med, vrcani
- 0.25 šalica soja umak
- 3 žličica ulje sezamovo
- 1 kom đumbir, korijen
- 5 režanj češnjak
- 0.25 žličica čili u prahu
- 0.25 šalica luk ,crveni
- 1 kom kruška (cijela)
Ostalo
- 1000 g junetina
- 1 žlica sjemenke sezama, oljuštene suhe
- 1 kom mladi luk
Priprema
- Pomiješajte sve sastojke za marinadu ( kruška neka bude na sitno nasjeckana, a korijen đumbira veličine do 2 cm ) s mesom i ostavite nekoliko sati u hladnjaku.
- Pripremite roštilj i pržite juneća rebrica nekoliko minuta sa svake strane. Kad je gotovo, pospite ga preprženim sezamom i nasjeckanim mladim lukom.
Poznato je da su Amerikanci obožavatelji rebarca pa tako znaju i najbolje načine kako ih pripremiti