Recepti Tjestenina 18. travnja 2024.

BEZ MESA: 3 odlična recepta za jela s tjesteninom

Želiš brz, ukusan, po mogućnosti topao i kremast ručak? Tjestenina je ono što ti treba...

Jednostavna, skromna, ali svestrana tjestenina je uistinu popularna namirnica. Bez obzira na to izabereš li penne, fusille, špagete ili neku desetu vrstu tjestenine, jedno je sigurno: zbog mnoštva recepata, jednostavnosti i kratkog vremena pripreme, ona je odlična za brzi ručak. Također, mnogi ju smatraju i idealnom namirnicom kada je u pitanju comfort food, a o tome je nedavno provedeno i zanimljivo istraživanje...

tjestenina Možda vas zanima... Znanstvenici potvrdili: tanjur pun tjestenine popravlja raspoloženje! Špajza

Zbog svega navedenog, sigurni smo da je i tebi ona među prvih pet omiljenih namirnica te ti donosimo 3 slasna i zelena recepta za ovaj tjedan.

 | Author: Shutterstock Kremasta tjestenina sa špinatom i ricottom foto: Shutterstock

Kremasta tjestenina sa špinatom i ricottom

Odlična ideja za današnji ručak možda je baš tjestenina sa špinatom i ricottom. Osim što je ovo jelo gotovo za manje od pola sata, namirnice u receptu osigurat će ultimativni kremasti ručak koji ćeš rado ponoviti u svojoj kuhinji.

Možda vas zanima... Kremasta tjestenina sa špinatom i ricottom Recepti

 | Author: SHUTTERSTOCK Kremasta tjestenina sa špinatom i ricottom foto: SHUTTERSTOCK

Tjestenina s pestom od brokule

Ukusan pesto s dodatkom brokule i recept pa čiju će ti pripremu trebati samo 15 minuta dobitna je kombinacija, zar ne? Osim toga, količina navedenih namirnica u ovom receptu dovoljna je za 4 porcije što će ti osigurati ne samo ručak, već i ukusnu večeru.

Možda vas zanima... Tjestenina s pestom od brokule - brza opcija za ručak Recepti

 | Author: Getty Images Brza i kremasta tjestenina foto: Getty Images

Brza i kremasta tjestenina

Šparoge, limun, parmezan, vino i tjestenina? Ovaj recept dostojan je romantičnog ručka ili večere, iako je za njegovu pripremu potrebno minimalno znanje u kuhinji.

Možda vas zanima... Popravite dan brzom i kremastom tjesteninom Recepti

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMarija 22:09 20. Travanj 2020.

    Ljubiteljima tjestenine preporučujem aplikaciju "European pasta recipe" koju sam našla na Huawei AppGalleriju. Tamo možete pronaći sve vrste tjestenina i način pripreme