gastro postao
U ovom receptu možete umijesto leće kombinirati bilo koju mahunarku
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 4
Potrebno vam je
- 6 mala žlica jabučni ocat
- 4 mala žlica senf
- 0.25 šalica ulje maslinovo
- 2 prstohvat sol
- 1 prstohvat svježe mljeveni papar
- 1.30 šalica leća, suha
- 1 šalica kuskus
- 0.75 šalica menta
- 3 kom mladi luk
- 3 kom rajčica, crvena
Priprema
- Izmiješajte jabučni ocat, maslinovo ulje, senf, sol, papar u malenoj posudi kako bi dobili preljev.
- Stavite skuhanu leću, skuhani kuskus, mladi luk, mentu, rajčicu u veliku posudu.
- Dodajte preljev, izmiješajte i poslužite.