gastro postao
Za potpun užitak, na vrh sendviča naribajte goudu, i tek onda zapecite u pećnici
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 532
Potrebno vam je
- 4 kriška integralni kruh
- 180 g tuna, konz. u ulju
- 2 žlica luk ,crveni
- 2 žlica majoneza
- 1 žlica limunov sok
- 1 žlica peršin, list
- 1 kom rajčica, crvena
- 0.50 šalica gouda punomasni
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Zapecite kruh nekoliko minuta u pećnici da lagano porumeni.
- U zdjelici pomiješajte tunjevinu, sjeckani luk, majonezu, limunov sok, sol i papar. Dobro promiješajte. Stavite četvrtinu te mješavine na svaku krišku poprženoga kruha. Na svaki stavite krišku rajčice i pospite ribanim sirom (goudom).
- Pecite u pećnici tri-pet minuta na 180°c pod grillom, dok se na siru ne počnu stvarati mjehurići. Poslužite odmah.
Izvor Skuhatćute