gastro postao
Lagana i topla uvertira za glavno jelo
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 9
Potrebno vam je
- 1 kom cvjetača (listovi i cvijet)
- 2 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 3 žlica vinski ocat
- med, vrcani
- 3 žlica grožđice
- kopar
- 50 g španjak špinak
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 200°c te u njoj pecite nasjeckanu cvjetaču prelivenu maslinovim uljem 15 min.
- Dodajte crveni luk i nastavite peći 15-20 min dok ne omekša.
- Napravite preljev tako da pomiješate ocat od prošeka, med i grožđice sa začinima. Kad je cvjetača gotova, dodajte preljev, kopar, bademe i špinat.
Izvor Skuhatćute